Trygg hyresförmedling

Vi hyr ut din bostad för din räkning med marknadsledarens yrkesskicklighet. Du kan tryggt vända dig till oss. Sakerna blir skötta lätt och bekymmersfritt, när vi tar hand om uthyrningen av din bostad från början till slut.  

Det har ådagalagts att Vuokraturva är både den mest kända hyresförmedlaren och den som har fått det bästa skolvitsordet (Taloustutkimus Oy).

Lämna kontaktbegäran » 

7 steg till att hyra ut en bostad – beskrivning av vår hyresförmedlingstjänst  »

Vi agerar professionellt. Vi ägnar stor uppmärksamhet åt såväl bostaden, kundbetjäningen, bostadsannonsen, förmedlarens aktivitet som noggrannheten vid valet av hyresgäst. 

Vi marknadsför din bostad effektivt. I Vuokraturvas eget kundregister finns tusentals bostadssökande. Förutom marknadsföringen i Oikotie och Vuokraovi marknadsför vi vår bostad direkt åt dem. Vi använder i våra bostadsannonser i stor utsträckning även virtuella visningar, och de ingår i vårt normala förmedlingsarvode.

Läs kundernas respons på våra tjänster »

Vuokraturva-sopimus -förbindelsen ger dig trygghet

Vi bär ansvar för kvalitén i vårt arbete. Som Vuokraturva-kund får du utöver normal hyressäkerhet en Vuokraturva-sopimus -förbindelse, dvs. en extra borgen för det första årets hyresbetalning. Om hyresgästen inte betalar sin hyra, betalas den av Vuokraturva-sopimus -förbindelsen. Syftet med borgen är att hindra att hyresgästen bor i bostaden, men att hyresvärden inte får sin hyra.

Våra kunder har fått en sådan här säkerhet ända sedan 1990-talet, och den har gjort oss till marknadsledare i hyresförmedling.

En Vuokraturva-sopimus -förbindelse ingår alltid i priset för Vuokraturvas hyresförmedlingstjänst. Vårt förmedlingsarvode är 1,24 gånger månadshyran (1 månad + moms). Förutom förmedlingsarvodet debiteras du för den kostnad disponenten uppbär för disponentintygspaketet. Vardera kostnaderna är till 100 % avdragsgilla i beskattningen av hyresinkomsterna. 

Du får ytterligare information om våra tjänster per telefon 010 2327 300 eller genom att fylla i kontaktbegäran nedan.

7 steg till att hyra ut en bostad » 

Kontaktbegäran

De uppgifter som matats in på blanketten sänds per e-post till Vuokraturvas kundservice. Läs mer om vår Dataskyddsbeskrivning »

Uppgifter om bostaden

Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen och föra statistik. Mer information »Godkänn »