Asuntorahastot

Kokeneet ammattimaiset sijoittajat voivat sijoittaa Asuntosalkku-asuntorahastoihin, jotka omistavat hyvin suuria määriä asuntoja. Tämä vaihtoehto on täysin vaivaton ja nykyään myös hyvin suosittu. Rahastomuotoisessa asuntosijoittamisessa ammattilaiset vastaavat kaikista asuntojen hankintaan, vuokraamiseen ja kunnossapitoon liittyvistä asioista.

Asuntosalkku Oy ja Asuntosalkku Suomi Oy -nimiset rahastot ovat sijoittaneet menestyksekkäästi suomalaisiin parhaan tuoton antaviin sijoitusasuntoihin. Kun sijoitus tehdään merkitsemällä näiden sijoitusyhtiöiden osakkeita, sijoitus kohdistuu hajautetusti suureen määrään hyviä sijoitusasuntoja. Asuntosalkku Eesti Oy taas sopii kokeneelle ammattimaiselle sijoittajalle, joka on kiinnostunut Tallinnan asuntomarkkinoista.

Asuntosalkun salkunhoitotiimi on rakentanut asuntosijoitustuotteita vuodesta 2007 asti. Sama tiimi rakensi tuolloin Suomen ensimmäisen yksityisille sijoittajille suunnatun asuntorahastotuotteen. Asuntosalkku-yhtiöt ovat Vuokraturvalle merkittäviä yhteistyökumppaneita ja läheisyhtiöitä.

Lisätietoja saat puhelimitse 010 2327 300 tai täyttämällä alla olevan yhteydenottopyynnön.

yhteydenottopyyntö