Muut palvelut

Asuntojen hallinnointi - Hallinnointiturva Oy:n palvelut

Hallinnointiturva tarjoaa vuokranantajille mahdollisuuden hallinnointipalveluun, jossa vuokranantajan käytännön velvollisuudet siirtyvät Hallinnointiturva Oy:n hoitoon ja kaikki asiointi vuokralaisen kanssa hoidetaan vuokranantajan puolesta.

Hallinnointipalvelu tekee vuokranantajana toimimisen todella helpoksi ja vaivattomaksi. Tällöin vuokralaisen etsimisen lisäksi myös esimerkiksi vuokranmaksun seuranta hoidetaan vuokranantajan puolesta.

Mikäli vuokranantaja tekee Vuokraturvan yhteistyökumppanin Hallinnointiturva Oy:n kanssa hallinnointisopimuksen, Hallinnointiturva hoitaa vuokranantajan puolesta kaikki seuraavat vuokraustoimintaan ja vuokrankantoon liittyvät tehtävät:

  • vuokralaisten maksamien vuokrien seuranta, kirjanpito ja laiminlyönneistä huomauttaminen
  • huoneistojen hoitovastikkeiden maksaminen kuukausittain
  • vuokrasopimuksen mukaisten vuokrankorotusten laskeminen ja asianmukainen ilmoittaminen vuokralaiselle
  • reaaliaikaisten vuokratuloraporttien toimittaminen tarvittaessa
  • vuokratuloyhteenvedon laatiminen ja toimittaminen vuokranantajalle veroilmoitusta varten vuosittain
  • vuokravakuuksien vastaanotto, säilytys ja takaisinluovutus
  • irtisanomisilmoitusten tekeminen ja vastaanottaminen ja huoneiston vuokraustoimeksiannon antaminen Vuokraturvalle vuokralaisen vaihtuessa (Vuokraturvan välityspalkkio laskutetaan erikseen, se ei sisälly hallinnointisopimukseen)
  • asiakirjojen ja tositteiden arkistointi ja säilytys

Hallinnointisopimuksen kustannus on 6 % huoneiston vuokrasta, ja palkkio on sataprosenttisesti vähennyskelpoinen vuokratulojen verotuksessa.

Lisätietoja saat numerosta 09 2486 0030 tai osoitteesta
www.hallinnointiturva.fi

Asunnon myynti edullisesti - Myyntiturva 

Myyntiturva myy asunnot edullisilla kiinteillä välityspalkkioilla. Palvelun sisältö on sama kuin muillakin kiinteistönvälittäjillä, mutta asiakas voi säästää välityspalkkiossa jopa tuhansia euroja. Asiakkaamme ovat olleet Myyntiturvan palveluun erittäin tyytyväisiä.

Markkinoimme meillä myytävänä olevia kohteita useita kilpailijoitamme laajemmin; sekä Oikotiellä että Etuovessa, ilman lisäkuluja. Käytämme paljon virtuaaliesittelyjä, eikä niistä aiheudu lisäkuluja asiakkaille. Lisäksi markkinoimme asuntoja kuvallisilla kohdeilmoituksilla Helsingin Sanomissa. Lisätietoja saat numerosta 010 2327 400 tai osoitteesta www.myyntiturva.fi.

Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen ja tilastoimiseen. Haluan lisätietoja »Hyväksy »