Vuokra-asuntojen järjestäminen Helsingin yliopiston kansainväliselle henkilökunnalle

Helsingin yliopisto ja Vuokraturva aloittavat yhteistyön, jossa Vuokraturva järjestää vuokra-asuntoja Helsingin yliopiston tiedekuntiin ulkomailta saapuville professoreille ja muulle tutkimus- ja opetustehtävissä työskentelevälle kansainväliselle henkilökunnalle. Asuntoja vuokrataan sekä yksityisiltä vuokranantajilta että instituutioilta.

Vuokraturvan ottaa niin yksityisiltä kuin instituutionaalisiltakin vuokranantajilta vastaan tarjouksia Helsingin yliopiston kansainväliselle henkilökunnalle sopivista asunnoista, tutustuu niihin ja auttaa yliopiston kansainvälistä henkilökuntaa löytämään parhaan vaihtoehdon uudeksi kodikseen Suomessa. Vuokraturva auttaa työntekijöitä myös sopeutumaan suomalaiseen asumiskulttuuriin ja tutustumaan uuden asuinalueensa palveluihin.

”Koemme kansainvälisen henkilökunnan asuntotarpeiden ratkaisemisen kunniatehtäväksi. Tulemme tapaamaan kevään aikana kaikki keskeiset suuret vuokranantajatahot ja tekemään yhteistyötä myös Suomen Vuokranantajat ry:n kanssa”, kertoo Vuokraturvan Helsingin yliopiston asiakkuudesta vastaava myyntipäällikkö Petri Meckelborg.

Lisätietoja

Petri Meckelborg, myyntipäällikkö, puh. 041 5280 328

Vuokraturva Oy lyhyesti

Vuokraturva on markkinajohtaja asuntojen vuokravälityksessä ja sijoitusasuntojen hankintapalveluissa pääkaupunkiseudulla. Vuokraturva vuokraa yksityishenkilöiden ja instituutioiden asuntokantaa ja tekee tiivistä yhteistyötä Suomen Vuokranantajat ry:n ja Vuokralaisten Keskusliitto ry:n kanssa. Vuokraturva järjestää asuntoja myös kemikaaliviraston työntekijöille.

www.vuokraturva.fi

Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen ja tilastoimiseen. Haluan lisätietoja »Hyväksy »