Effektiv förmedling till rimligt pris

Myyntiturva säljer bostäder med förmånliga fasta förmedlingsarvoden. Vi är specialiserade på att sälja i synnerhet bostäder i bostadsaktiebolag.

Vi erbjuder dig en personlig och heltäckande förmedlingstjänst. Våra yrkesskickliga mäklare sköter för din räkning allting från början till slut.

Ring +358 10 2327 400

Vi säljer din bostad för din räkning

Säästöpossu

Förmånliga förmedlingsarvoden 

Det är möjligt för oss att ha förmånliga fasta förmedlingsarvoden, eftersom en stor mängd bostadsplacerare litar på oss. De undviker onödiga kostnader och håller vår arbetssituation på en jämn och god nivå. På så sätt kan vi erbjuda alla våra kunder synnerligen konkurrenskraftiga fasta arvoden.

Det enda som man ska betala utöver det fasta förmedlingsarvodet är den kostnad disponenten debiterar för disponentintygspaketet. 

Förmedlingsarvoden:

  • Ettor 3 100 €
  • Tvåor 4 340 €
  • Treor 5 580 €
  • Större 8 680 €
Vihreä suurennuslasi

Vi prissätter din bostad korrekt på en gång

Vår förmedlare bekantar sig omsorgsfullt med din bostad, föreslår för dig ett lämpligt pris på basis av de affärer som redan skett i området och börjar jobba direkt. 

Mobiilinäyttö

Vi marknadsför mångsidigt

Förutom den effektiva virtuella webb- och videomarknadsföring som sker på Oikotie, Etuovi och vår webbplats marknadsför vi bostäder även med bildförsedda tidningsannonser i Helsingin Sanomat och lokaltidningarna. 

 

Asunnonvälittäjä

Visningen av din bostad

Våra förmedlare visar bostaden för potentiella köpare. Vi använder särskilt mycket effektiva elektroniska visningsmetoder, såsom videovisningar. Dessutom visar vi bostaden i privata visningar som ordnas utgående från kundernas önskemål. 

Vihreät avaimet

Förhandlingarna och bostadsaffären

Vår förmedlare sköter alla affärsarrangemang å dina vägnar genast när det har förhandlats fram en lösning som tillfredsställer såväl dig som köparen. Affären kan göras antingen på normalt sätt på bankkontoret eller alternativt helt elektroniskt och tryggt på distans med Dias-tjänsten.

Databank för bostadssäljare

I denna del har vi sammanställt nyttig information till dig som planerar att sälja din bostad. Om du inte hittar det du söker, kan du också kontakta oss och fråga mer av våra experter. Kontaktuppgifterna finns nedan. 

Kontakt­begäran

Lämna kontaktbegäran, så tar vår förmedlare kontakt med dig och sakerna börjar rulla. Om du vill ringa meddetsamma, får du tag i oss per telefon på numret +358 10 2327 400.

Information om bostadenDe uppgifter som anges i formuläret skickas med e-post till Vuokraturvas kundservice. Läs mer om vår Dataskyddsbeskrivning.
Asiakkaiden arvosteluita
Arvostelija
Aleksi
10 months 2 weeks sedan
★★★★★

Asiantuntevaa, mutkatonta ja inhimillistä palvelua, mikä ei ole valitettavasti tänä päivänä itsestään selvää. Annan mielelläni posia, kun sen paikka on – Vahva suositus!

posted on
M
Marika Halme
1 year 2 months sedan
★★★★★

Kaikki meni sujuvasti, ei mitään moitittavaa. Täys kymppi työstä 😀
Kiitos

posted on
H
Hannele Cadiroglu
2 years 2 months sedan
★★★★★

Olen 100% tyytyväinen. Asiat hoidettiin mallikkaasti. Suosittelen lämpimästi.

posted on
Arvostelija
Päivi Tulenheimo
3 years 2 months sedan
★★★★★

Kaikki sujui hienosti. Vuokra-asunto löytyi päivässä. Vanha asunto meni kaupaksi hyvään hintaan ensimmäisellä näytöllä. Välityspalkkio kohtuullinen. Ei mitään valittamista.

posted on
Arvostelija
Jari Järvinen
3 years 2 months sedan
★★★★★

Ammattimainen välityspalvelu välityssopimusta tehdessä ja myyntiaineiston ja kaupan asiakirjojen laatiminen.

posted on
K
Koli Heikki
2 years 2 months sedan
★★★★★
posted on
M
Maria Suoheimo
2 years 2 months sedan
★★★★★
posted on