Tehokas välityspalvelu kohtuulliseen hintaan

Myyntiturva myy asunnot edullisilla kiinteillä välityspalkkiolla. Olemme erikoistuneet asunto-osakeyhtiöissä sijaitsevien asuntojen myyntiin.

Tarjoamme käyttöösi henkilökohtaisen ja kattavan välityspalvelun. Ammattitaitoinen välittäjämme hoitaa puolestasi kaiken alusta loppuun.

Soita 010 2327 400

Myymme asuntosi puolestasi

Säästöpossu

Edulliset välityspalkkiot

Edulliset kiinteät välityspalkkiot ovat mahdollisia, koska meihin luottaa suuri joukko asuntosijoittajia. He välttävät turhia kuluja ja pitävät työtilanteemme tasaisen hyvänä. Näin pystymme tarjoamaan erittäin kilpailukykyiset kiinteät palkkiot kaikille asiakkaillemme.

Kiinteän välityspalkkion lisäksi maksettavaksesi tulee ainoastaan isännöitsijän isännöitsijäntodistuspaketista veloittama kustannus.

Myyntiturvan välityspalkkiot:

  • Yksiöt 3 100 €
  • Kaksiot 4 340 €
  • Kolmiot 5 580 €
  • Suuremmat 8 680 €
Vihreä suurennuslasi

Hinnoittelemme asuntosi kerralla oikein

Välittäjämme tutustuu asuntoosi huolella, ehdottaa sinulle sopivaa hintaa perustuen alueella jo toteutuneisiin kauppoihin ja ryhtyy heti töihin.

Mobiilinäyttö

Markkinoimme monipuolisesti

Oikotiellä, Etuovella ja verkkosivuillamme tapahtuvan tehokkaan netti- ja videomarkkinoinnin lisäksi markkinoimme asuntoja myös kuvallisilla lehti-ilmoituksilla Helsingin Sanomissa ja paikallislehdissä.

 

Asunnonvälittäjä

Asuntosi esitteleminen

Välittäjämme esittelee asuntoa potentiaalisille ostajille. Käytämme erityisen paljon tehokkaita sähköisiä esittelytapoja, kuten videoesittelyjä. Lisäksi esittelemme asuntoa asiakkaiden toiveiden pohjalta järjestettävissä yksityisesittelyissä.

Vihreät avaimet

Neuvottelut ja asuntokaupat

Heti, kun sekä sinua että ostajaa tyydyttävä ratkaisu on saatu neuvoteltua, välittäjämme hoitaa kaikki kauppajärjestelyt puolestasi. Kaupat voidaan tehdä joko normaaliin tapaan pankin konttorissa tai vaihtoehtoisesti täysin sähköisesti ja turvallisesti etänä Dias- palvelulla.

Kutsu välittäjämme käymään

Tarjoamamme arviokäynti on maksuton, eikä sido sinua vielä mihinkään. 

Kohteen tiedotLomakkeeseen syötetyt tiedot lähetetään sähköpostilla Vuokraturvan asiakaspalveluun. Lue lisää tietosuojaselosteestamme.

Asunnonmyyjän tietopankki

Tähän osioon olemme koonneet kattavasti hyödyllistä tietoa sinulle, joka suunnittelet asuntosi myymistä. Jos et löydä etsimääsi, voit myös ottaa meihin yhteyttä ja kysyä lisää asiantuntijoiltamme. Yhteystiedot löydät alta.