Tehokas välityspalvelu kohtuulliseen hintaan

Myyntiturva myy asunnot edullisilla kiinteillä välityspalkkiolla. Olemme erikoistuneet asunto-osakeyhtiöissä sijaitsevien asuntojen myyntiin.

Tarjoamme käyttöösi henkilökohtaisen ja kattavan välityspalvelun. Ammattitaitoinen välittäjämme hoitaa puolestasi kaiken alusta loppuun.

Soita 010 2327 400

Myymme asuntosi puolestasi

Säästöpossu

Edulliset välityspalkkiot

Edulliset kiinteät välityspalkkiot ovat mahdollisia, koska meihin luottaa suuri joukko asuntosijoittajia. He välttävät turhia kuluja ja pitävät työtilanteemme tasaisen hyvänä. Näin pystymme tarjoamaan erittäin kilpailukykyiset kiinteät palkkiot kaikille asiakkaillemme.

Kiinteän välityspalkkion lisäksi maksettavaksesi tulee ainoastaan isännöitsijän isännöitsijäntodistuspaketista veloittama kustannus.

Myyntiturvan välityspalkkiot:

  • Yksiöt 3 100 €
  • Kaksiot 4 340 €
  • Kolmiot 5 580 €
  • Suuremmat 8 680 €
Vihreä suurennuslasi

Hinnoittelemme asuntosi kerralla oikein

Välittäjämme tutustuu asuntoosi huolella, ehdottaa sinulle sopivaa hintaa perustuen alueella jo toteutuneisiin kauppoihin ja ryhtyy heti töihin.

Mobiilinäyttö

Markkinoimme monipuolisesti

Oikotiellä, Etuovella ja verkkosivuillamme tapahtuvan tehokkaan netti- ja videomarkkinoinnin lisäksi markkinoimme asuntoja myös kuvallisilla lehti-ilmoituksilla Helsingin Sanomissa ja paikallislehdissä.

 

Asunnonvälittäjä

Asuntosi esitteleminen

Välittäjämme esittelee asuntoa potentiaalisille ostajille. Käytämme erityisen paljon tehokkaita sähköisiä esittelytapoja, kuten videoesittelyjä. Lisäksi esittelemme asuntoa asiakkaiden toiveiden pohjalta järjestettävissä yksityisesittelyissä.

Vihreät avaimet

Neuvottelut ja asuntokaupat

Heti, kun sekä sinua että ostajaa tyydyttävä ratkaisu on saatu neuvoteltua, välittäjämme hoitaa kaikki kauppajärjestelyt puolestasi. Kaupat voidaan tehdä joko normaaliin tapaan pankin konttorissa tai vaihtoehtoisesti täysin sähköisesti ja turvallisesti etänä Dias- palvelulla.

Asunnonmyyjän tietopankki

Tähän osioon olemme koonneet kattavasti hyödyllistä tietoa sinulle, joka suunnittelet asuntosi myymistä. Jos et löydä etsimääsi, voit myös ottaa meihin yhteyttä ja kysyä lisää asiantuntijoiltamme. Yhteystiedot löydät alta.

Yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö, niin välittäjämme ottaa sinuun yhteyttä ja asiat lähtevät etenemään. Jos haluat soittaa saman tien, tavoitat meidät puhelimella numerosta 010 2327 400.

Kohteen tiedotLomakkeeseen syötetyt tiedot lähetetään sähköpostilla Vuokraturvan asiakaspalveluun. Lue lisää tietosuojaselosteestamme.
Asiakkaiden arvosteluita
Arvostelija
Aleksi
10 months 2 weeks sitten
★★★★★

Asiantuntevaa, mutkatonta ja inhimillistä palvelua, mikä ei ole valitettavasti tänä päivänä itsestään selvää. Annan mielelläni posia, kun sen paikka on – Vahva suositus!

posted on
M
Marika Halme
1 year 2 months sitten
★★★★★

Kaikki meni sujuvasti, ei mitään moitittavaa. Täys kymppi työstä 😀
Kiitos

posted on
H
Hannele Cadiroglu
2 years 2 months sitten
★★★★★

Olen 100% tyytyväinen. Asiat hoidettiin mallikkaasti. Suosittelen lämpimästi.

posted on
Arvostelija
Päivi Tulenheimo
3 years 2 months sitten
★★★★★

Kaikki sujui hienosti. Vuokra-asunto löytyi päivässä. Vanha asunto meni kaupaksi hyvään hintaan ensimmäisellä näytöllä. Välityspalkkio kohtuullinen. Ei mitään valittamista.

posted on
Arvostelija
Jari Järvinen
3 years 2 months sitten
★★★★★

Ammattimainen välityspalvelu välityssopimusta tehdessä ja myyntiaineiston ja kaupan asiakirjojen laatiminen.

posted on
K
Koli Heikki
2 years 2 months sitten
★★★★★
posted on
M
Maria Suoheimo
2 years 2 months sitten
★★★★★
posted on