Kannamme vastuuta ympäristöstä ja suomalaisesta työstä

Maapallo

Vuokraturvalla on WWF Green Office -sertifikaatti

Kaikille Vuokraturvan toimipisteille Helsingissä, Turussa ja Tampereella on myönnetty WWF Green Office -sertifikaatti.

WWF Green Office -ympäristöjärjestelmä kattaa seitsemän teemaa, joista merkittävimmät työpaikkojen ympäristövaikutukset aiheutuvat. Nämä teemat ovat johtaminen, viestintä ja sitouttaminen, energia ja vesi, hankinnat, kierrätys, lajittelu ja siivous, liikkuminen sekä ruoka. WWF Green Office -järjestelmän avulla voidaan pienentää yrityksen hiilijalanjälkeä ja edistää luonnonvarojen kestävämpää käyttöä.

Vuokravälityksen markkinajohtajana olemme ottaneet tavoitteeksemme huomioida toimintamme ympäristövaikutukset mahdollisimman huolellisesti ja edistää kestävään kehitykseen tähtäävien toimintamallien käyttöä kaikessa toiminnassamme. Kun vuokraat, myyt tai ostat asunnon kauttamme, on meille kunnia-asia, että palvelu tuotetaan kestävän toiminnan periaatteita arvostaen ja yhä ympäristöystävällisempiä ratkaisuja jatkuvasti hakien ja kehittäen.
 

Green Office Logo

Vuokraturva on Avainlippu-yritys

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Vuokraturvalle Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle palvelulle.

Merkin myöntämisen ensisijaisena kriteerinä on se, että palvelun tulee olla tuotettu Suomessa. Palvelu-Avainlippua hakevalla yrityksellä on myös oltava vähintään 50 prosentin kotimaisuusaste (suomalaisten kustannusten osuus palvelun omakustannusarvosta), merkittävä kotimainen omistusosuus ja Suomessa toimiva johto. Lisäksi yrityksen pääkonttorin tulee sijaita Suomessa.

 

Suomalaisen Työn Liitto logo

Vuokraturvalla on Suomen Vahvimmat -sertifikaatti

Suomen Vahvimmat -sertifikaatti on merkki yrityksen positiivisista taloudellisista tunnusluvuista, luottokelpoisuudesta, taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Sertifikaatti on merkki siitä, että Vuokraturvan toiminta on kestävällä pohjalla. Suomen Vahvimmat yritykset ovat talouden tukipilareita, jotka vahvistavat ja vakauttavat talouselämäämme. #SuomenVahvimmat

Asiakastieto Suomen Vahvimmat Platina logo Vuokraturva Oy

Vuokraturva on Helsingin Ensikoti ry:n suursuojelija

Helsingin ensikoti ry on kansalais- ja lastensuojelujärjestö, joka tukee vauvaa odottavia ja pienten lasten perheitä, jotta jokainen lapsi saa hyvän alun elämälleen. Ensikoti kutsuu yritystukijoitaan suojelijoiksi ja suurimpia lahjoittajiaan suursuojelijoiksi.
 

Suojelija logo

Vuokraturvalla on 100 kummilasta maailmalla SOS-Lapsikylän kummiohjelman kautta

Jokaisella lapsella on oikeus elää perheessä, jossa hänestä välitetään ja huolehditaan. Oma perhe on lähtökohtaisesti lapselle paras paikka kasvaa. Tuesta huolimatta tämä ei aina ole mahdollista. Silloin lapsi tarvitsee sijaiskodin. SOS-lapsikylissä vanhempien huolenpidon menettäneet lapset elävät yhdessä sijaisvanhempiensa ja sisarustensa kanssa yhteisön tukemina. Lapset saavat vakaan, turvallisen ja huolehtivan kodin sekä uuden mahdollisuuden elämäänsä. He saavat mahdollisuuden kouluttautua, pääsyn terveydenhuoltoon, yksilöllistä tukea ja terapiaa mm. traumoista toipumiseen.
 

SOS Logo

Vuokraturva tukee Lastenklinikoiden Kummit ry:n mielenterveyden tukiohjelmaa

 
Suomessa jopa 20 prosentilla lapsista ja nuorista on jokin mielenterveyden häiriö. Kummien Mielen tila -kampanjalla kerätään varoja heidän auttamisekseen. Kampanjan avulla rahoitetaan tutkittuja ja mielenterveyden häiriöitä tehokkaasti hoitavia hoitomenetelmiä, joita levitetään Kummien tuella koko Suomeen lasten ja nuorten saataville.

 

Kummit logo