Kannamme vastuuta ympäristöstä ja suomalaisesta työstä

Maapallo

Vuokraturvalla on WWF Green Office -sertifikaatti

Kaikille Vuokraturvan toimipisteille Helsingissä, Turussa ja Tampereella on myönnetty WWF Green Office -sertifikaatti.
 
WWF Green Office -ympäristöjärjestelmä kattaa seitsemän teemaa, joista merkittävimmät työpaikkojen ympäristövaikutukset aiheutuvat. Nämä teemat ovat johtaminen, viestintä ja sitouttaminen, energia ja vesi, hankinnat, kierrätys, lajittelu ja siivous, liikkuminen sekä ruoka. WWF Green Office -järjestelmän avulla voidaan pienentää yrityksen hiilijalanjälkeä ja edistää luonnonvarojen kestävämpää käyttöä.

Vuokravälityksen markkinajohtajana olemme ottaneet tavoitteeksemme huomioida toimintamme ympäristövaikutukset mahdollisimman huolellisesti ja edistää kestävään kehitykseen tähtäävien toimintamallien käyttöä kaikessa toiminnassamme. Kun vuokraat, myyt tai ostat asunnon kauttamme, on meille kunnia-asia, että palvelu tuotetaan kestävän toiminnan periaatteita arvostaen ja yhä ympäristöystävällisempiä ratkaisuja jatkuvasti hakien ja kehittäen.

 

Green Office Logo
 

Vuokraturva on Avainlippu-yritys

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Vuokraturvalle Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle palvelulle.

Merkin myöntämisen ensisijaisena kriteerinä on se, että palvelun tulee olla tuotettu Suomessa. Palvelu-Avainlippua hakevalla yrityksellä on myös oltava vähintään 50 prosentin kotimaisuusaste (suomalaisten kustannusten osuus palvelun omakustannusarvosta), merkittävä kotimainen omistusosuus ja Suomessa toimiva johto. Lisäksi yrityksen pääkonttorin tulee sijaita Suomessa.

 

Suomalaisen työn liitto       Avainlippu