Kannetaan vastuu ympäristöstä yhdessä

Maapallo

Toimintatapamme ovat sähköisten kanavien ja lähes paperittoman toimiston ansiosta aiempaa ympäristöystävällisempiä, vastuullisempia ja turvallisempia.

Vuokravälityksen markkinajohtajana olemme ottaneet tavoitteeksemme huomioida toimintamme ympäristövaikutukset mahdollisimman huolellisesti ja edistää kestävään kehitykseen tähtäävien toimintamallien käyttöä kaikessa toiminnassamme.

Täysin hiilineutraalin liiketoiminnan rakentamisessa olemme vasta alussa. Seuraavat askeleet tavoitteemme suuntaan olemme kuitenkin jo ottaneet:

  • Sähköisten kanavien tehokas ja monipuolinen hyödyntäminen on vähentänyt turhaa asunnolle matkustamista vuoden 2019 tilanteesta noin 70 %.
  • Paperisten asuntohakemusten määrä on vähentynyt vuodesta 2019 noin 98 %.
  • Siirtyminen paperittomaan toimistoon on toteutunut noin 95-prosenttisesti.
  • Materiaalien järjestelmällinen kierrättäminen kaikissa toimipisteissämme
  • Sähköautojen tai ladattavien hybridien käyttöön kannustaminen  

Kun vuokraat, myyt tai ostat asunnon kauttamme, on meille kunnia-asia, että palvelu tuotetaan kestävän toiminnan periaatteita arvostaen ja yhä ympäristöystävällisempiä ratkaisuja jatkuvasti hakien ja kehittäen.

Suomalaista palvelua

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Vuokraturvalle Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle palvelulle. Merkin myöntämisen ensisijaisena kriteerinä on se, että palvelun tulee olla tuotettu Suomessa. Palvelu-Avainlippua hakevalla yrityksellä on myös oltava vähintään 50 prosentin kotimaisuusaste (suomalaisten kustannusten osuus palvelun omakustannusarvosta), merkittävä kotimainen omistusosuus ja Suomessa toimiva johto. Lisäksi yrityksen pääkonttorin tulee sijaita Suomessa.

 

Suomalaisen työn liitto       Avainlippu