Vuokralaiset nopeasti ja kätevästi

Etsimme asuntoosi vuokralaiset markkinajohtajan ammattitaidolla. Palvelumme on tehokas ja nopea. Hyödynnämme nykytekniikkaa niin, että asuntosi vuokraus onnistuu sujuvasti myös korona-aikana. Voit kääntyä puoleemme turvallisin mielin.

Vuokraturva on luotettavin, tunnetuin ja maineeltaan paras vuokravälittäjä (TALOUSTUTKIMUS OY 2020). 

Jätä yhteydenottopyyntö »

Takaamme vuokranmaksun

Vuokraturvan asiakkaana saat normaalin vuokravakuuden lisäksi ylimääräisen takauksen ensimmäisen vuoden vuokranmaksusta, eli Vuokraturva-sopimuksen. Jos vuokralainen ei maksa vuokraansa, Vuokraturva-sopimus maksaa sen.

Vuokraturva-sopimus kuuluu vuokravälityspalvelun hintaan. Välityspalkkiomme on 1,24 kertaa kuukauden vuokra (1 kk + alv). Välityspalkkion lisäksi maksettavaksesi tulee isännöitsijän isännöitsijäntodistuspaketista veloittama kustannus. Kaikki edellä mainitut kulut ovat 100-prosenttisesti verovähennyskelpoisia vuokratulojen verotuksessa.

Lisätietoja palveluistamme saat puhelimitse 010 2327 300, täyttämällä oheisen yhteydenottopyynnön tai alla olevista linkeistä.

Lue asiakkaiden palautetta palvelustamme »

7 askelta asunnon vuokraukseen »

 

 

 

yhteydenottopyyntö

Lomakkeeseen syötetyt tiedot lähetetään sähköpostilla Vuokraturvan asiakaspalveluun. Lue lisää Tietosuojaselosteestamme »

Tietoja vuokrattavasta asunnosta

Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen ja tilastoimiseen. Haluan lisätietoja »Hyväksy »