Vuokraturva är den tillförlitligaste, kändaste och bäst renommerade hyresförmedlaren. Taloustutkimus
Man using a laptop

Letar du efter hyresgäst eller funderar du på att sälja?

Om du behöver en pålitlig hyresgäst, letar vi fram en sådan till dig. Om ditt önskemål är att sälja din bostad till just det rätta priset, förverkligar vi det. Ta kontakt, vi tar hand om allt för din räkning – samtidigt som du kan ta det lugnt.

Here to help

Har det blivit aktuellt att byta hem?

Vi hjälper dig att hitta dina drömmars hem. Bekanta dig alltså med våra lediga hyres- och försäljningsobjekt och bered dig på att bli förtjust.

Databank

I denna del har vi sammanställt nyttig information på ett täckande sätt både för hyresvärdar, hyresgäster, säljare och köpare. Om du inte hittar det du söker, kan du också kontakta oss och fråga mer av våra experter. Kontaktuppgifterna finns nedan.

Gedigna proffs inom boende till din tjänst

Vuokraturva som började som ett enmansföretag är i dag marknadsledare i branschen och sysselsätter hundra boendeproffs på tre verksamhetspunkter i Helsingfors, Åbo och Tammerfors. 

Myyntiturva som koncentrerar sig på försäljning av bostäder är en del av Vuokraturva Oy och säljer till skillnad från nästan alla sina konkurrenter bostäder med förmånliga, fasta mäklararvoden.