Blogi

Here to help

Asuntosijoittajan tarpeet loivat Vuokraturvan

Asuntosijoittaminen on ollut oma ammattini yli 20 vuotta. Siitä syntyy Vuokraturvan ratkaiseva etu. Kehitimme juuri sellaisen palvelun, jota itse yksityisenä vuokranantajana ja asuntosijoittajana tarvitsen. Siksi palvelu vastaa muidenkin tarpeita niin hyvin.

Kolmeen asiaan kiteytyy asuntosijoittajan tärkeimpien tarpeiden ymmärtäminen ja niihin vastaaminen.

Ensinnäkin Vuokraturva välittää vuokralaisen ja takaa ensimmäisen vuoden vuokranmaksun. Huonoa vuokralaista ei silloin yksinkertaisesti voi välittää, ja tämä on koko konseptin ydin.

Toinen ydinasia on korostettu huolellisuus kaikkien muotoseikkojen kanssa. Silloin ei jälkipyykkiä tule. Vuokraaminen on yksinkertaista, kun asiat tehdään kerralla juuri oikein. Vaikka se vaivaa teettääkin. Pienistäkin unohduksista tai virheistä voi huonolla tuurilla kasvaa sellainen soppa, että se vie innostuksen koko asuntosijoittamiseen ja johtaa asunnon myymiseen.

Kolmas ehdoton välttämättömyys on sujuva asiakaspalvelu. Välittäjien täytyy olla paitsi vuokramarkkinoiden, myös ihmissuhdetaitojen ammattilaisia. Muu ei tänä päivänä enää vetele.

Näillä eväillä olemme nousseet markkinajohtajaksi. Jos kiinnostuit ja haluat kuulla lisää, voit jättää yhteydenottopyynnön TÄSTÄ.

Toivon, että elämäntyöstäni on sinulle apua asuntosijoittajana ja menestyvänä vuokranantajana. Aina kun joku jossain nykäisee hihasta ja kertoo että niin on, tunnen iloa, jota on vaikea edes selittää.

Timo Metsola
hallituksen puheenjohtaja
Vuokraturva