Tiedotteet

Here to help

Asuntosijoittamisen mestarit – Anna Perho päätti selvittää tunnetuimpien asuntosijoittajien tarinat

Asuntosijoittamisen suosio on kasvanut hurjasti, mutta mikä erottaa huippumenestyjät muista? Tästä Anna Perho ottaa perusteellisesti selvää tänään alkavassa Sijoitusovi Podcastissa. Ääneen pääsevät niin flippauksen, Airbnb:n kuin perinteisemmänkin asuntosijoittamisen mestarit.

Asuntosijoittamisen mestarit

Asuntosijoittamisen mestarit – Anna Perho päätti selvittää Suomen tunnetuimpien asuntosijoittajien menestystarinat ja sen, voiko tavallinen palkansaaja pystyä samaan!

Avausjaksossa jatkuvan vaurastumisen salaisuuden paljastaa Jari Sarasvuo. Jarin menestys puhuttaa ja ärsyttää, mutta koska Jari ei piilottele menestystään tai sen vaatimaa työmäärää, hän myös inspiroi poikkeuksellisen vahvasti. Jari avaa Annalle inhimillistä puoltaan ja osoittaa, kuinka vaurastuminen ydin on lopulta kaikissa tilanteissa huolehtia, että tulot pysyvät kuluja suurempina. Menestyminen on lähes aina yhteistyötä, ei pelkkää yksilön erinomaisuutta.

Toisessa jaksossa Jenny Nyman kertoo, kuinka tullaan mestariksi ostamaan, remontoimaan ja myymään voitolla. Samalla paljastuu, kuinka hän tosiasiassa tekee rahaa olemalla mukava ja huomaavainen. Kaikkien ennakkoluulojen vastaisesti flippaus ei perustu härskiin toimintaan ja muiden nenästä vetämiseen, vaan päinvastoin kykyyn asettua toisen asemaan ja tuottaa ratkaisuja, joihin kaikki osapuolet ovat myös jälkikäteen tyytyväisiä. Jennyn viestin ymmärtäminen voi olla todellinen ahaa-elämys monille vaatimattomammin menestyneille flippaajille.

Kolmannessa jaksossa Anna jututtaa Vuokraturvan perustajaa Timo Metsolaa. Koska Vuokraturva toimii podcastin kaupallisena kumppanina, keskustelu viedään hygieniasyistä arjen aherruksen yläpuolelle. Anna ohjaa keskustelun asuntomarkkinan historiallisiin kehityskaariin sekä siihen tavoitteellisesti pitkäjänteiseen elämänkatsomukseen, johon Metsola on pyrkinyt. Lisäksi keskustellaan siitä, miksi toimistot ja liiketilat ovat tämän ajan dinosauruksia, joiden toimintaympäristön koronakriisi muutti. Lähes yhtä kohtalokkaasti ja peruuttamattomasti kuin aikanaan 65 miljoonaa vuotta sitten Jukatanin niemimaalle iskeytynyt asteroidi konsanaan.

Kuuntele YouTubesta >>

Kolmen jakson tarjoaman ensipuraisun jälkeen uusia asuntosijoittamisen mestareita esitteleviä Sijoitusovi Podcast –jaksoja julkaistaan viikoittain torstaisin.