Tiedotteet

Here to help

Asuntoturva kokosi 500 vuokra-asunnon rahaston

Vuokraturva-ryhmään kuuluva Asuntoturva Oy, Auratum-yhtiöihin kuuluva Auratum Kiinteistöt Oy ja Öhman Rahastoyhtiö ovat saaneet valmiiksi 500 vapaarahoitteisesta asunnosta koostuvan rahaston. Rahasto osti 500 omistusasuntoa ja vuokrasi ne.

Yksityissijoittajien pääomilla rakennettu pääomarahasto Quorum Asuntoturva I Ky osti yksittäisiltä asuntoaan myyneiltä yksityishenkilöiltä yhteensä 500 asuntoa ja vuokrasi ne vapailla markkinoilla. Asunnot sijaitsevat pääkaupunkiseudulla ja kehyskunnissa, ja suurin osa niistä on yksiöitä tai kaksioita. Ostetut asunnot on jatkossa tarkoitus pitää pitkäaikaisessa vuokrauskäytössä.

Lisätietoja

Jaakko Sinnemaa, toimitusjohtaja, Asuntoturva Oy, puh. 041 5280 329.

Matti Äijälä, toimitusjohtaja, Auratum Kiinteistöt Oy, puh. 045 6344 400.

Asuntoturva Oy lyhyesti

Vuokraturva-ryhmään kuuluva Asuntoturva on rahastomuotoisten asuntosijoitusten varainhoitoyhtiö. Rahastoissamme sijoittajina on instituutioita, yrityksiä ja yksityishenkilöitä.

www.asuntoturva.fi

 
Auratum Kiinteistöt Oy lyhyesti

Auratum-yhtiöihin kuuluva Auratum Kiinteistöt Oy harjoittaa kiinteistökehitys- ja sijoitustoimintaa keskittyen asuntokohteisiin ja liikekiinteistöihin. Lisäksi yhtiö hoitaa kiinteistöjen ja kiinteistöpääomarahastojen hallinnointitehtäviä.

www.auratumkiinteistot.com

 
Öhman Rahastoyhtiö lyhyesti

E. Öhman J:or Rahastoyhtiö Suomi Oy on yksityishenkilöiden, yritysten ja instituutioiden palveluun keskittynyt suomalainen varainhoitoyhtiö.

http://www.quorum.fi