Tiedotteet

Here to help

Myyntiturva laajenee Lahteen

Vuokravälityksen markkinajohtaja Vuokraturva lanseerasi Myyntiturva-konseptinsa pääkaupunkiseudulla toukokuussa. Edulliset kiinteät välityspalkkiot herättivät heti paljon julkista keskustelua, toivat Myyntiturvalle satoja kohteita myyntiin ja horjuttivat koko toimialan palkkiotasoja pääkaupunkiseudulla. Kilpailijat ovat joutuneet tavalla tai toisella vastaamaan haasteeseen. Nyt Myyntiturvan toiminta laajenee Lahteen. Myyntiturvan kiinteät välityspalkkiot ovat Lahdessa samat kuin pääkaupunkiseudullakin, ja ne ovat Lahdenkin mittakaavassa hyvin edulliset. 90 prosenttia myynnissä olevista kaksioista ja yli 95 prosenttia myynnissä olevista yksiöistä on sellaisia, joissa asunnon myyjä säästää rahaa, jos antaa asuntonsa nykyisen välittäjän sijaan Myyntiturvalle myyntiin.

Asuntojen myyntiä hoitavat kiinteistönvälittäjät ottavat palkkiokseen lähes poikkeuksetta tietyn prosenttimäärän toteutuneesta kauppahinnasta. Pitkään jatkunut asuntojen hintojen nousu on viimeisen kymmenen vuoden aikana nostanut välityspalkkiot tasolle, jolla ei monissa tapauksissa ole enää mitään yhteyttä tehtyyn työmäärään.

Myyntiturva toimii kiinteillä välityspalkkioilla. Yksiöiden välityspalkkio on 1845 euroa (1500 € + alv), kaksioiden 3690 euroa (3000 € + alv) ja kolmioiden 4920 euroa (4000 € + alv). Tätä suurempien asuntojen välityspalkkio on 9 840 euroa (8000 € + alv). Palkkioiden suuruus vastaa kunkin kokoluokan asunnon myynnin keskimäärin vaatimaa työmäärää.

”Asunnon myyminen Lahdessa vaatii jonkin verran enemmän työtä kuin vastaavan asunnon myyminen Helsingissä. Olemme kuitenkin laskeneet, että pystymme toimimaan samoilla palkkioilla, koska muut liiketoimintaan liittyvät kulut ovat Lahdessa pienemmät”, kertoo Vuokraturvan hallituksen puheenjohtaja Timo Metsola.

“Uskomme, että Myyntiturva saa vauhdikkaan aloituksen myös Lahdessa. Läpi kesän ja syksyn olemme saaneet asiakkailtamme kyselyjä siitä, millä aikataululla Myyntiturva tulee Lahteen. Nyt olemme valmiit aloittamaan ja tuomaan välityspalkkioihin hintakilpailua myös Päijät-Hämeessä”, kertoo Myyntiturvan toiminnasta Lahdessa vastaava myyntivälittäjä Heidi Diov.

LISÄTIETOJA

Timo Metsola, hallituksen puheenjohtaja, p. 09 6877 550
Heidi Diov, myyntivälittäjä, 041 5280 365

VUOKRATURVA OY LYHYESTI

Vuokraturva on markkinajohtaja asuntojen vuokravälityksessä ja sijoitusasuntojen hankintapalveluissa. Vuokraturva välittää sekä yksityishenkilöiden, instituutioiden että asuntoihin sijoittavien rahastojen asuntokantaa. Vuokraturvaan kuuluvan Myyntiturvan tavoitteena on mullistaa kiinteistönvälityksen välityspalkkiot palauttamalla niiden yhteys todelliseen työmäärään.

www.vuokraturva.fi
www.myyntiturva.fi