Tiedotteet

Here to help

Vuokratilaston julkistuspäivän yhteinen tiedotustilaisuus

Vuokraturva Oy, Suomen Vuokranantajat ry ja Vuokralaiset VKL ry (ent. Vuokralaisten Keskusliitto) järjestävät yhteistyössä Tilastokeskuksen kanssa perjantaina 2.8. klo 11-12 tiedotustilaisuuden samana päivänä julkaistavasta asuntojen vuokratilastosta ja vuokramarkkinoiden kesäsesongista.

Tilastokeskuksen aktuaari Martti Korhonen esittelee yhteenvedon ja trendit vuoden 2013 toisen neljänneksen vuokratilastosta.

Vuokraturva Oy:n hallituksen puheenjohtaja Timo Metsola kertoo, millainen vuokramarkkinoiden tilanne juuri tällä hetkellä on ja millaisissa tunnelmissa uudet opiskelijat tänä vuonna vuokra-asuntoja hakevat. Aiempien vuosien tapaan luvassa on myös käytännön vinkkejä asunnonhakua helpottamaan.

Suomen Vuokranantajat ry:n toiminnanjohtaja Mia Koro-Kanerva muistuttaa, kuinka vuokranantaja voi epäonnistua asuntonsa vuokrauksessa, vaikka markkinat käyvät kuumana.

Vuokralaiset VKL ry:n puheenjohtaja Sirkka-Liisa Kähärä kertoo, kuinka vuokralainen kärsii rakentamisen huonosta laadusta. Rakennetaan kiireessä + eletään laadukkaasti = mahdoton yhtälö.

Keskustelun ohjaajana toimii toimitusjohtaja Juha Salmi Suomen Asuntotietokeskuksesta. Esitysten ja tilaisuuden päätteeksi yleisöllä on mahdollisuus esittää kysymyksiä.

AIKA JA PAIKKA

Valtakunnallinen tiedotustilaisuus järjestetään perjantaina 2.8.2013 klo 11.00–12.00 Helsingissä Hotelli Seurahuoneella osoitteessa Kaivokatu 12, Helsinki (rautatieasemaa vastapäätä).

Tilaisuus on avoin tiedotusvälineille. Tiedotustilaisuuden jälkeen on mahdollisuus kuvituskuvien ottamiseen vuokra-asunnoissa.

LISÄTIETOJA

Timo Metsola, hallituksen puheenjohtaja, Vuokraturva Oy, p. 010 2327 300.

VUOKRATURVA OY LYHYESTI

Vuokraturva on vuokravälityksen ja asuntosijoituspalveluiden markkinajohtaja. Vuokraturva välittää sekä yksityishenkilöiden, instituutioiden että asuntoihin sijoittavien rahastojen asuntokantaa. Vuokraturvaan kuuluva Myyntiturva myy asuntoja kiinteillä välityspalkkioilla.

www.vuokraturva.fi