Tiedotteet

Here to help

Yhteinen tiedotustilaisuus vuoden 2009 ensimmäisen neljänneksen vuokratilastojen julkistuspäivänä

Helsinki – Turku – Tampere – Lahti

Vuokraturva, Tilastokeskus, Suomen Vuokranantajat ry ja Vuokralaisten Keskusliitto ry järjestävät yhteisen tiedotustilaisuuden asuntojen vuokrien kehityksestä ja vuokramarkkinan näkymistä torstaina 7.5.2009 klo 11–12. Helsingissä järjestetään valtakunnallinen päätilaisuus. Alueelliseen tilanteeseen keskittyvät paikalliset tilaisuudet järjestetään samanaikaisesti Turussa, Tampereella ja Lahdessa. Tilastokeskus tuo esiin julkaistavan vuokratilaston keskeisimpiä havaintoja myös alueellisesti.

Vuokratasojen alkuvuoden kehityksen lisäksi Vuokraturva käsittelee kussakin tilaisuudessa vuokratasojen paikallisia kehitysnäkymiä ja erityyppisten vuokra-asuntojen kysyntää markkinoilla.

Suomen Vuokranantajat ry pohtii tilaisuuksissa, kuinka hyvin vuokramarkkinoille viime kuukausina tulleiden asuntosijoittamisesta innostuneiden sesonkivuokranantajien osaaminen ja perehtyneisyys riittävät vuokranantajana toimimiseen.

Vuokralaisten Keskusliitto käyttää puheenvuorot erilaisuutta suvaitsevasta asumiskulttuurista. Vuokralaiset ovat suvaitsevaista väkeä – tervetuloa naapuriksi!

Aika

Tiedotustilaisuudet järjestetään torstaina 7.5.2009 klo 11.00–12.00.

 
Paikka

Helsinki: Hotelli Presidentti, Eteläinen Rautatienkatu 4

Turku: Hotelli Skandic Julia, Eerikinkatu 4

Tampere: Hotelli Ilves, Hatanpään valtatie 1

Lahti: Kongressikeskus Fellmanni, Kirkkokatu 27  

Tilaisuudet ovat avoimia tiedotusvälineille.

 
Lisätietoja

Timo Metsola, hallituksen puheenjohtaja, Vuokraturva Oy, p. (09) 6877 550

 
Vuokraturva lyhyesti

Vuokraturva on markkinajohtaja asuntojen vuokravälityksessä ja sijoitusasuntojen hankintapalveluissa. Vuokraturva välittää sekä yksityishenkilöiden, instituutioiden että asuntoihin sijoittavien rahastojen asuntokantaa.

www.vuokraturva.fi