Tiedotteet

Here to help

Yksityissijoittajille suunnattu asuntorahasto sijoittanut jo kymmeniä milj. euroja vuokra-asuntoihin

Asuntoturvan ja Öhman Varainhoidon yksityisille sijoittajille suunnattu asuntoihin sijoittava suljettu rahasto aloitti toimintansa 25.4.2007. Rahaston on kahdeksan ensimmäisen toimintakuukautensa aikana sijoittanut vuokra-asuntoihin kymmeniä miljoonia euroja. Sijoitukset tehdään hankkeessa yhteistyökumppanina toimivan Vuokraturvan kautta. Asunnot sijaitsevat valtaosin pääkaupunkiseudulla. Rahaston nimi on Quorum Asuntoturva I Ky. Rahasto on täyteen merkitty.

Rahaston omistamasta asuntokannasta merkittävä osa koostuu yksittäisistä asuinhuoneistoista, lähinnä yksiöistä ja kaksioista. Yksittäisellä asunnonomistajalla on mahdollisuus myydä asuntonsa rahastolle ilman välityspalkkiota.

Rahaston tarvitsemat asunnonvälityspalvelut tuottaa Vuokraturva, joka on pääkaupunki-seudulla markkinajohtaja asuntojen vuokravälityksessä ja sijoitusasuntojen hankinnassa. Vuokraturva vastaa myös mm. vuokra-asuntojen järjestämisestä kemikaaliviraston työntekijöille.

Asuntoturva ja Vuokraturva julkistivat yhdessä Aktian kanssa 13.2.2007 tuovansa markkinoille myös piensijoittajille avoimen asuntoihin sijoittavan erikoissijoitusrahaston, jonka arvioidaan tulevan julkiseen myyntiin keväällä 2008.

Lisätietoja

Jaakko Sinnemaa, toimitusjohtaja, Asuntoturva Oy, puh. 041 528 0329

Asuntoturva Oy lyhyesti
Asuntoturva on epäsuoriin asuntosijoituksiin keskittyvän varainhoidon hallinnointiyhtiö, joka yhdessä kumppaniensa kanssa toteuttaa epäsuoria asuntosijoitusinstrumentteja.
www.asuntoturva.fi

Vuokraturva Oy lyhyesti
Vuokraturva on markkinajohtaja asuntojen vuokravälityksessä pääkaupunkiseudulla. Vuokraturva vuokraa yksityishenkilöiden ja instituutioiden asuntokantaa ja tekee tiivistä yhteistyötä Suomen Vuokranantajat ry:n ja Vuokralaisten Keskusliitto ry:n kanssa.
www.vuokraturva.fi