Vuokralaiset nopeasti ja kätevästi

Etsimme asuntoosi vuokralaiset markkinajohtajan ammattitaidolla. Palvelumme on tehokas ja nopea. Hyödynnämme nykytekniikkaa niin, että asuntosi vuokraus onnistuu sujuvasti myös etänä. Voit kääntyä puoleemme turvallisin mielin.

Vuokraturva on luotettavin, tunnetuin ja maineeltaan paras vuokravälittäjä (TALOUSTUTKIMUS OY 2020). 

Jätä yhteydenottopyyntö »

Takaamme vuokranmaksun

Vuokraturvan asiakkaana saat normaalin vuokravakuuden lisäksi ylimääräisen takauksen ensimmäisen vuoden vuokranmaksusta, eli Vuokraturva-sopimuksen. Jos vuokralainen ei maksa vuokraansa, Vuokraturva-sopimus maksaa sen.

Vuokraturva-sopimus kuuluu vuokravälityspalvelun hintaan. Välityspalkkiomme on 1,24 kertaa kuukauden vuokra (1 kk + alv). Välityspalkkion lisäksi maksettavaksesi tulee isännöitsijän isännöitsijäntodistuspaketista veloittama kustannus. Kaikki edellä mainitut kulut ovat 100-prosenttisesti verovähennyskelpoisia vuokratulojen verotuksessa.

Lisätietoja palveluistamme saat puhelimitse 010 2327 300, täyttämällä oheisen yhteydenottopyynnön tai alla olevista linkeistä.

Lue asiakkaiden palautetta palvelustamme »

7 askelta asunnon vuokraukseen »

 

 

 

yhteydenottopyyntö

Lomakkeeseen syötetyt tiedot lähetetään sähköpostilla Vuokraturvan asiakaspalveluun. Lue lisää Tietosuojaselosteestamme »

Tietoja vuokrattavasta asunnosta

Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen ja tilastoimiseen. Haluan lisätietoja »Hyväksy »