Turvallista vuokravälitystä myös koronaepidemian aikana

Vuokraamme asuntosi puolestasi markkinajohtajan ammattitaidolla. Voit kääntyä puoleemme turvallisin mielin. Asiat hoituvat helposti ja vaivattomasti, kun huolehdimme asuntosi vuokrauksesta alusta loppuun. Hyödynnämme nykytekniikkaa niin, että asunnon vuokraus onnistuu sujuvasti ja kätevästi koronakriisistä huolimatta. 

Jätä yhteydenottopyyntö »

Kauppalehden uutislinkki: Vuokraturva aloittaa asuntojen virtuaalivuokrauksen koronan takia

Vuokraturva on luotettavin, tunnetuin ja maineeltaan paras vuokravälittäjä. (lähde: TALOUSTUTKIMUS OY, Pääkaupunkiseudun vuokravälittäjät 2020). 

7 askelta asunnon vuokraukseen – vuokravälityspalvelumme kuvaus »

Toimimme ammattitaitoisesti. Kiinnitämme paljon huomiota niin asuntoon, asiakaspalveluun, asuntoilmoitukseen, välittäjän aktiivisuuteen kuin huolellisuuteen vuokralaisvalinnassa.  

Markkinoimme asuntoasi tehokkaasti. Vuokraturvan omassa asiakasrekisterissä on tuhansia asunnonhakijoita. Oikotiellä ja Vuokraovella tapahtuvan markkinoinnin lisäksi markkinoimme asuntoasi suoraan heille. Käytämme asuntoilmoituksissamme myös paljon virtuaaliesittelyjä, ja ne sisältyvät normaaliin välityspalkkioomme.

Lue asiakkaiden palautetta palvelustamme »

Vuokraturva-sopimus turvanasi

Kannamme vastuun työmme laadusta. Vuokraturvan asiakkaana saat normaalin vuokravakuuden lisäksi Vuokraturva-sopimuksen eli ylimääräisen takauksen ensimmäisen vuoden vuokranmaksusta. Jos vuokralainen ei maksa vuokraansa, Vuokraturva-sopimus maksaa sen. Takauksen tarkoituksena on estää se, että vuokralainen asuisi asunnossa, mutta vuokranantaja ei saisi vuokraansa.

Asiakkaamme ovat saaneet tällaisen takauksen 1990-luvulta asti, ja se on tehnyt meistä vuokravälityksen markkinajohtajan.

Vuokraturva-sopimus kuuluu aina Vuokraturvan vuokravälityspalvelun hintaan. Välityspalkkiomme on 1,24 kertaa kuukauden vuokra (1 kk + alv). Välityspalkkion lisäksi maksettavaksesi tulee isännöitsijän isännöitsijäntodistuspaketista veloittama kustannus. Molemmat kulut ovat 100-prosenttisesti verovähennyskelpoisia vuokratulojen verotuksessa.

Lisätietoja palveluistamme saat puhelimitse 010 2327 300 tai täyttämällä alla olevan yhteydenottopyynnön.

7 askelta asunnon vuokraukseen » 

yhteydenottopyyntö

Lomakkeeseen syötetyt tiedot lähetetään sähköpostilla Vuokraturvan asiakaspalveluun. Lue lisää Tietosuojaselosteestamme »

Tietoja vuokrattavasta asunnosta

Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen ja tilastoimiseen. Haluan lisätietoja »Hyväksy »