Seitsemän askelta asunnon vuokraukseen

Arviokäynti

Alkuun pääset soittamalla Vuokraturvan asiakaspalveluun tai täyttämällä yhteydenottopyynnön Vuokraturvan kotisivuilla. 

Koronaviruksen ja valmiuslain aikana välittäjämme soittaa sinulle, ja asiat saadaan hoidettua ilman tapaamistakin. Keskustelet välittäjän kanssa asunnon vuokraukseen vaikuttavista tekijöistä. Välittäjä perehtyy asuntoon ja arvioi kanssasi asunnon oikean vuokratason. Vuokratasoa arvioidessaan välittäjä käyttää hyväksi markkinajohtajan ajantasaista tietoa oikeista vuokrapyynnöistä juuri tällä hetkellä.  

Toimeksiantosopimus

Välittäjämme laatii asunnon vuokrausta koskevan toimeksiantosopimuksen, johon hän kirjaa mm. asuntoa, varustetasoa, taloyhtiötä ja vuokrausehtoja koskevat tiedot. Allekirjoitat sopimuksen sähköisesti pankkitunnuksillasi, ja välittäjä ryhtyy töihin.

Välittäjä ottaa asunnosta laadukkaat valokuvat markkinointia varten. Hän on yhteydessä isännöitsijään, perehtyy taloyhtiöön, selvittää tulevat remontit ja peruskorjaukset ja tilaa asunnon vuokraamisen vaatimat asiakirjat puolestasi. 

Markkinointi

Välittäjä käsittelee valokuvat ja laatii asunnon vuokrausilmoituksen. Käytämme nyt valmiuslain voimassaolon aikana todella paljon virtuaaliesittelyjä, ja ne sisältyvät normaaliin välityspalkkioomme. Oikotiellä ja Vuokraovella tapahtuvan markkinoinnin lisäksi markkinoimme asuntoa suoraan myös Vuokraturvan omassa rekisterissä oleville asunnonhakijoille. 

Esittelyt ja taustaselvitykset

Välittäjä esittelee valmiuslain aiheuttaman poikkeustilan aikana asuntoa potentiaalisille vuokralaisehdokkaille joko virtuaaliesittelyillä tai erikseen sovituilla yksityisesittelyillä. 

Välittäjä selvittää huolellisesti vuokralaisehdokkaiden taustat, haastattelee ehdokkaita ja keskustelee heidän kanssaan alustavasti mahdollisen vuokrasopimuksen ehdoista.   

Välittäjä tarkastaa luottotiedot ja keskustelee kanssasi vuokralaisvalinnasta. Sinä teet lopullisen päätöksen.

Vuokrasopimus 

Välittäjä laatii vuokrasopimukset liitteineen ja huolehtii sopimusten allekirjoittamisesta.

Avaimet

Ennen avainten luovutusta varmistamme, että vuokrasopimuksen vakuus on toimitettu. Huolehdimme siitä, että vuokralainen saa asunnon avaimet sovitusti ja asianmukaisesti desinfioituna. 

Vuokrasuhteen aikana

Vuokraturva-sopimus takaa ensimmäisen vuoden vuokranmaksun.
​Palvelemme sinua koko vuokrasuhteen keston ajan, myös takausajan päättymisen jälkeen.  

 

Ota ensimmäinen askel!

Täytä alla oleva yhteydenottopyyntö tai soita p. 010 2327 300 (ma-su klo 8-20). 

Voit halutessasi myös tilata maksuttoman Vuokranantajan käsikirjan.

Palvelemme sinua Uudenmaan, Turun, Tampereen, Lahden ja Oulun seuduilla.

Turvallista vuokravälitystä »

yhteydenottopyyntö

Lomakkeeseen syötetyt tiedot lähetetään sähköpostilla Vuokraturvan asiakaspalveluun. Lue lisää Tietosuojaselosteestamme »

Tietoja vuokrattavasta asunnosta

Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen ja tilastoimiseen. Haluan lisätietoja »Hyväksy »