Viisi askelta asunnon vuokraamiseen

Footprint left blue

Ota meihin yhteyttä

Alkuun pääset soittamalla 010 2327 300 tai jättämällä yhteydenottopyynnön tästä.

Footprint right blue

Asunnon markkinointi alkaa

Markkinoimme asuntoasi kuvilla, videoilla ja ammattitaidolla. Annamme asunnonhakijoille henkilökohtaista palvelua ja tuomme asuntosi parhaat puolet esiin. Oikea vuokrapyyntö sovitaan kanssasi markkinajohtajan kokemustamme hyödyntäen. Olemme yhteydessä isännöitsijään ja selvitämme tulevat remontit sekä tilaamme tarvittavat asiakirjat puolestasi.

Footprint left blue

Vuokralainen löytyy

Selvitämme huolellisesti vuokralaisehdokkaiden taustat, haastattelemme ehdokkaita ja neuvottelemme alustavasti vuokrasopimuksen ehdoista. Tarkastamme tulo- ja luottotiedot sekä annamme ensimmäisen vuoden vuokranmaksua koskevan takauksen. Sinä teet lopullisen päätöksen vuokralaisvalinnasta.
 

Footprint right blue

Vuokrasopimus

Laadimme vuokrasopimukset liitteineen ja huolehdimme sopimusten allekirjoittamisesta. Laskutamme sinulta isännöitsijäntodistuspaketin kustannukset sekä välityspalkkion, joka on 1,24 kuukauden vuokra. Nämä kulut ovat 100-prosenttisesti verovähennyskelpoisia vuokratulojen verotuksessa. Lisäksi ennen avainten luovutusta varmistamme, että vuokravakuus on toimitettu. Huolehdimme että vuokralainen saa avaimet ajallaan.

Footprint left blue

Autamme myös vuokrasuhteen aikana

Palvelemme sinua koko vuokrasuhteen keston ajan. Voit aina kääntyä puoleemme!

Ota ensimmäinen askel

Täytä alla oleva yhteydenottopyyntö tai

SOITA 010 2327 300

puhelinpalvelu ma-su klo 8–20

Palvelemme sinua Helsingin, Uudenmaan, Turun ja Tampereen seuduilla.

No niin, eiköhän aloiteta

Jätä yhteydenottopyyntö, niin välittäjämme ottaa sinuun yhteyttä ja asiat lähtevät etenemään.

Kohteen tiedot

Toimitustapa
Osoite


Lomakkeeseen syötetyt tiedot lähetetään sähköpostilla Vuokraturvan asiakaspalveluun. Lue lisää tietosuojaselosteestamme.