Seitsemän askelta asunnon vuokraukseen

Asuntoon tutustuminen

Alkuun pääset soittamalla Vuokraturvan asiakaspalveluun tai täyttämällä yhteydenottopyynnön Vuokraturvan kotisivuilla. 

Välittäjämme on sinuun yhteydessä ja keskustelette asunnon vuokraukseen liittyvistä tekijöistä. Asiat saadaan hoidettua tarvittaessa sujuvasti ilman tapaamistakin. Välittäjä perehtyy asuntoon ja arvioi kanssasi asunnon oikean vuokratason. Vuokratasoa arvioidessaan välittäjä käyttää hyväksi markkinajohtajan ajantasaista tietoa oikeista vuokrapyynnöistä juuri tällä hetkellä.  

Toimeksiantosopimus

Välittäjämme laatii asunnon vuokrausta koskevan toimeksiantosopimuksen, johon hän kirjaa mm. asuntoa, varustetasoa, taloyhtiötä ja vuokrausehtoja koskevat tiedot. Allekirjoitat sopimuksen sähköisesti pankkitunnuksillasi, ja välittäjä ryhtyy töihin.

Välittäjä ottaa asunnosta laadukkaat valokuvat markkinointia varten. Hän on yhteydessä isännöitsijään, perehtyy taloyhtiöön, selvittää tulevat remontit ja peruskorjaukset ja tilaa asunnon vuokraamisen vaatimat asiakirjat puolestasi. 

Markkinointi

Välittäjä käsittelee valokuvat ja laatii asunnon vuokrausilmoituksen sekä virtuaalisen etäesittelymateriaalin. Käytämme yksityisesittelyjen lisäksi todella paljon videoesittelyjä, jotka sisältyvät normaaliin välityspalkkioomme. Oikotiellä ja Vuokraovella tapahtuvan markkinoinnin lisäksi markkinoimme asuntoa suoraan myös Vuokraturvan omassa rekisterissä oleville asunnonhakijoille. 

Esittelyt ja taustaselvitykset

Hyödynnämme asuntojen vuokrauksessa nykyaikaisia sähköisiä asiointitapoja. 

Asunnonhakijat voivat hakea vuokralaiseksi asuntoon täyttämällä sähköisen asuntohakemuksen Vuokraturvan kotisivuilla.    

Välittäjä esittelee asuntoa potentiaalisille vuokralaisehdokkaille joko erikseen sovituilla yksityisesittelyillä tai videoesittelyillä. Kun halukkaita vuokralaisia on löytynyt, välittäjä keskustelee kanssasi vuokralaisvalinnasta. 

Välittäjä selvittää huolellisesti vuokralaisehdokkaiden taustat, haastattelee ehdokkaita ja neuvottelee heidän kanssaan alustavasti mahdollisen vuokrasopimuksen ehdoista. Välittäjä tarkastaa tulo- ja luottotiedot. Sinä teet lopullisen päätöksen vuokralaisvalinnasta.

Vuokrasopimus 

Välittäjä laatii vuokrasopimukset liitteineen ja huolehtii sopimusten allekirjoittamisesta.

Avaimet

Ennen avainten luovutusta varmistamme, että vuokrasopimuksen vakuus on toimitettu. Huolehdimme siitä, että vuokralainen saa asunnon avaimet sovitusti ja asianmukaisesti. 

Vuokrasuhteen aikana

Vuokraturva-sopimus takaa ensimmäisen vuoden vuokranmaksun.
​Palvelemme sinua koko vuokrasuhteen keston ajan, myös takausajan päättymisen jälkeen.  

 

Ota ensimmäinen askel!

Täytä alla oleva yhteydenottopyyntö tai soita p. 010 2327 300 (ma-su klo 8-20). 

Palvelemme sinua Uudenmaan, Turun, Tampereen ja Oulun seuduilla.

Turvallista vuokravälitystä »

yhteydenottopyyntö

Lomakkeeseen syötetyt tiedot lähetetään sähköpostilla Vuokraturvan asiakaspalveluun. Lue lisää Tietosuojaselosteestamme »

Tietoja vuokrattavasta asunnosta

Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen ja tilastoimiseen. Haluan lisätietoja »Hyväksy »